Beurs nieuws

We tellen af naar de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs! Samen met jou!

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020 (32 van 89)

We merken dat mensen meer dan ooit uitkijken naar de start van het kerstpakkettenjaar, die op 8 en 9 februari 2022 zal plaatsvinden in Expo Houten. Samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten gaan weer op zoek naar nieuwe inspiratie, ideeën en informatie voor in het kerstpakket van 2022. 

Het wordt weer een beurs met het enthousiasme en de mogelijkheden die je van ons gewend bent. Maar uiteraard bewegen wij wél mee met de regels die door de overheid worden gesteld. De veiligheid van bezoekers én exposanten heeft voor ons de hoogste prioriteit. 

De beursvloer is zo ingedeeld dat wij de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs volledig volgens de geldende maatregelen op een veilige manier kunnen organiseren. Rondom de stands is meer ruimte dan tijdens eerdere edities. De gangpaden zijn breder en bij de entree is meer ruimte gecreëerd om bezoekers binnen te laten. De up-to-date halindeling staat op [LINK]

Deelnemers

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs heeft ook in 2022 weer een divers aanbod, net als andere jaren. De grote groep vaste exposanten heeft zich weer als vanouds aangemeld en daarnaast mogen we ook nieuwe exposanten verwelkomen op de beursvloer. Er komen leveranciers van huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, persoonlijke verzorging, alcoholische en non-alcoholische dranken, verschillende delicatessen, verpakkingsmateriaal, textiel en nóg meer. De variatie wordt nog groter door de Goede Doelenstraat en het Startersplein. Daarnaast is er ook weer een styliste aanwezig die bezoekers en exposanten kan adviseren over de styling van kerstpakketten. 

Expo Houten

Niet alleen de organisatie van deze beurs, maar ook Expo Houten is klaar voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs. Erik van Heiningen, directeur van Expo Houten, merkt bij het publiek een onverminderd enthousiasme om beurzen in het algemeen te bezoeken. “Je ziet het aan de bezoekers – ze zijn echt blij dat ze eindelijk weer naar een beurs mogen. Expo Houten is volledig ingericht om bezoekers en exposanten veilig te ontvangen. We garanderen een goede luchtcirculatie en er wordt extra schoongemaakt.”

“Drukke gangpaden zijn geen pre meer voor exposanten,” vervolgt Van Heiningen, “de kwaliteit van de bezoeker is des te belangrijker. Iedere organisator hoort positieve geluiden van exposanten over de goede gesprekken die op de beurzen worden gevoerd. Mensen zijn blij dat ze weer naar een beurs kunnen.”

Veiligheid en hygiëne 

Tijdens De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs houden we ons aan de maatregelen die op dat moment gelden voor beurzen en congressen. Een actueel overzicht van de regels die voor bezoekers, exposanten en de organisatie gelden, staat op de website.

Vragen

Heb je vragen over de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs? Neem dan contact met ons op.


Nuttige links:

Plattegrond
Deelnemen als exposant

Bezoekersregistratie

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

We tellen af naar de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs! Samen met jou!

14 december 2021

We merken dat mensen meer dan ooit uitkijken naar de start van het kerstpakkettenjaar, die op 8 en 9 februari 2022 zal plaatsvinden in Expo Houten. Samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten gaan weer op zoek naar nieuwe inspiratie, ideeën en informatie voor in het kerstpakket van 2022.  Het wordt weer een beurs met het enthousiasme…

Lees verder

Aanvulling beursreglement

26 augustus 2021

Aanvulling van het beursreglement met betrekking tot betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden in verband met Covid-19.  De inschrijving voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022 is net als andere jaren al geruime tijd open. Gelukkig merken we dat er onverminderd interesse is om elkaar live te ontmoeten en dat er volop wordt ingeschreven voor beursdeelname. Daarbij ontvangen we ook…

Lees verder

Beurs 2021 en 2022

9 maart 2021

We hebben lange tijd goede hoop gehad de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs fysiek plaats te kunnen laten vinden. Helaas heeft de realiteit ons inmiddels ingehaald en blijkt het door alle maatregelen rondom het Coronavirus niet mogelijk om de beurs op korte termijn fysiek plaats te laten vinden. Wij hebben dan ook moeten besluiten om de beurs dit…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten