Beurs nieuws

Aanvulling beursreglement

Schermafbeelding 2021-08-26 om 12.32.06

Aanvulling van het beursreglement met betrekking tot betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden in verband met Covid-19. 

De inschrijving voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022 is net als andere jaren al geruime tijd open. Gelukkig merken we dat er onverminderd interesse is om elkaar live te ontmoeten en dat er volop wordt ingeschreven voor beursdeelname. Daarbij ontvangen we ook vragen over de betalingsvoorwaarden.

Volgens het beursreglement wordt de eerste deelfactuur voor een 50% in september 2021 verstuurd. Hierop hebben we de volgende aanvulling:

Vanaf het moment van inschrijving is het inschrijfformulier bindend volgens het beursreglement. Op 3 januari 2022 beslissen we of de beurs definitief door kan gaan op de geplande beursdatum. Bij een positief besluit ontvangt u de volledige factuur, betaling binnen 8 dagen. Mocht de situatie ondertussen toch veranderen waardoor we de beurs niet door kunnen laten gaan, dan wordt de factuur volledig gecrediteerd. Als we op 3 januari moeten besluiten dat de beurs niet door kan gaan, dan ontvangt u geen deelnamefactuur en wordt de inschrijving ontbonden.

Voor buitenlandse exposanten geldt daarnaast dat wanneer er inreisbeperkingen gelden vanuit het thuisland naar Nederland, dit een reden voor annulering kan zijn.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

We tellen af naar de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs! Samen met jou!

14 december 2021

We merken dat mensen meer dan ooit uitkijken naar de start van het kerstpakkettenjaar, die op 8 en 9 februari 2022 zal plaatsvinden in Expo Houten. Samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten gaan weer op zoek naar nieuwe inspiratie, ideeën en informatie voor in het kerstpakket van 2022.  Het wordt weer een beurs met het enthousiasme…

Lees verder

Aanvulling beursreglement

26 augustus 2021

Aanvulling van het beursreglement met betrekking tot betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden in verband met Covid-19.  De inschrijving voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022 is net als andere jaren al geruime tijd open. Gelukkig merken we dat er onverminderd interesse is om elkaar live te ontmoeten en dat er volop wordt ingeschreven voor beursdeelname. Daarbij ontvangen we ook…

Lees verder

Beurs 2021 en 2022

9 maart 2021

We hebben lange tijd goede hoop gehad de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs fysiek plaats te kunnen laten vinden. Helaas heeft de realiteit ons inmiddels ingehaald en blijkt het door alle maatregelen rondom het Coronavirus niet mogelijk om de beurs op korte termijn fysiek plaats te laten vinden. Wij hebben dan ook moeten besluiten om de beurs dit…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten