Veel gestelde vragen over de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

De Beurs

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is dé vakbeurs voor samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022 vindt plaats op

  • Dinsdag  8 februari van 10.00 - 17.00 uur
  • Woensdag 9 februari van 10.00 - 16.00 uur

in Expo Houten.

De toegang tot de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is gratis. Registreer vooraf via het onderstaande formulier:

 

Wij zijn er van overtuigd dat bij een gezellige dag ook lekker eten en drinken hoort. Op de beursvloer staan diverse foodcourts met heerlijke gerechten.

Er is een onbewaakte garderobe. Ophangen van jassen kan op eigen risico.

De beurs wordt georganisseerd door FairExpo BV.

Aanvulling van het beursreglement met betrekking tot betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden in verband met Covid-19.

Volgens het beursreglement wordt de eerste deelfactuur voor een 50% in september 2021 verstuurd. Hierop hebben we de volgende aanvulling:

Vanaf het moment van inschrijving is het inschrijfformulier bindend volgens het beursreglement. Op 3 januari 2022 beslissen we of de beurs definitief door kan gaan op de geplande beursdatum. Bij een positief besluit ontvangt u de volledige factuur, betaling binnen 8 dagen. Mocht de situatie ondertussen toch veranderen waardoor we de beurs niet door kunnen laten gaan, dan wordt de factuur volledig gecrediteerd. Als we op 3 januari moeten besluiten dat de beurs niet door kan gaan, dan ontvangt u geen deelnamefactuur en wordt de inschrijving ontbonden.

Voor buitenlandse exposanten geldt daarnaast dat wanneer er inreisbeperkingen gelden vanuit het thuisland naar Nederland, dit een reden voor annulering kan zijn.

Tickets

Je bestelt je toegangsbewijs eenvouding via ons ticketsysteem.

Heb je geen ticket ontvangen, dan is het heel goed mogelijk dat deze in je SPAM map is terechtgekomen. Is de mail met de link naar je ticket niet in de SPAM map terug te vinden, dan kan je tot 29 januari contact met ons opnemen via ticket@exhibitioncompany.nl. Wij zullen het toegangsbewijs dan rechtstreeks naar je versturen. 

Na 29 januari kunnen wij de tickets niet meer handmatig verzenden. U kunt uw toegangsbewijs dan tijdens de beurs ophalen bij de bezoekersbalie. Deze balie vindt u direct bij de entree van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs.

Je kan je ticket ook meenemen op je telefoon of tablet. Onze ticketscanners kunnen de toegangsbewijzen ook vanaf een scherm uitlezen.

Het is niet mogelijk om tijdens de beurs te registreren op de beursvloer. 

Expo Houten

Een uitgebreide routebeschrijving naar Expo Houten vind je op https://expohouten.nl/wp-content/uploads/2018/07/Routebeschrijving-Expo-Houten.pdf

Expo Houten heeft een rolstoel beschikbaar. Deze is beperkt beschikbaar, dus het is handig om vooraf contact op te nemen met Expo Houten via info@expohouten.nl.

Ja, er zijn parkeerplaatsen direct naast de entree beschikbaar. Neem hiervoor contact op met info@expohouten.nl

Bezoekers en Exposanten parkeren gratis direct voor de deur. 

Bezoekers en exposanten maken gebruik van gratis WiFi.

Vlakbij Expo Houten ligt Hotel Houten. De website van het hotel is www.hotelhouten.nl.

Voor het laatste nieuws volg je onze Facebook pagina facebook.com/nederlandsekerstpakkettenbeurs, onze website of meld je je aan voor de nieuwsbrief.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina