De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is inmiddels een begrip in de branche. Het is dé beurs die zich volledig en uitsluitend richt op het kerstpakket. Ook dit jaar bieden wij de ruim 800 vakbezoekers aan de beurs, een breed, aantrekkelijk en vernieuwend assortiment. Een mooie kans om je te presenteren op dit platform, samen met zo’n 100 andere deelnemers. Wij ontvangen je graag! 

 

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2021 online

In 2021 kunnen we als gevolg van de Corona maatregelen niet fysiek bij elkaar komen. We hebben daarom voor dit jaar een virtueel platform ingezet. Lees er meer over in ons nieuwsbericht.

Ondanks de situatie krijgen we nog steeds aanmeldingen van zowel exposanten als bezoekers om deel te kunnen nemen aan de beurs. Er is dus duidelijk behoefte aan om ook dit jaar met elkaar in contact te komen. Om hieraan gehoor te geven hebben we een virtueel platform ingericht waar exposanten en kerstpakketsamenstellers en -wederverkopers elkaar kunnen ontmoeten. Een virtueel platform dat voor andere beurzen al succesvol draait. 
We leggen graag kort uit hoe dit in zijn werk gaat. Iedere exposant heeft een eigen virtuele stand. Deze stand richt je in met eigen logo’s en branding. In de stand worden foto’s en video’s weergegeven en er staat een banner voor nieuws of aanbiedingen. Bezoekers kunnen in de stand verschillende type informatie opvragen: 
• Presentaties • Producten • Brochures • Externe links • Bedrijfsinformatie 
In gesprek Op dinsdag 30 maart tussen 12:00 – 16:00 uur kunnen bezoekers contact maken via een videoverbinding (Zoom of Microsoft Teams). Net als op een fysieke beurs staan ook op de virtuele stand beursmedewerkers.  
De stand zal toegankelijk blijven voor bezoekers tot 1 december 2021. Exposanten kunnen ook tot die tijd nieuwe informatie toevoegen aan het platform. Bezoekers kunnen regelmatig terugkeren naar het platform voor informatie, inspiratie opdoen en contact opnemen met de exposanten via telefoon of email. We zullen ook via onze website en de nieuwsbrieven aandacht blijven besteden aan het virtuele platform. De virtuele Kerstpakkettenbeurs is vanaf dinsdag 30 maart 2021 dé plek waar kerstpakketsamenstellers en -wederverkopers online hun informatie vinden. 

 

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022

Op 8 en 9 februari 2022 gaan we de 26steeditie van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs in Expo Houten houden. Voor u het ideale moment om de bezoekers van de beurs – uitsluitend samenstellers en aanbieders van kerstpakketten - te voorzien van informatie, hen te inspireren met de laatste trends en ontwikkelingen en in gesprek te gaan over hun wensen.

Toenemende vraag

Kerstpakketten zijn een traditie en een blijk van waardering. Jaarlijks spenderen we in Nederland zo’n 250 miljoen euro aan kerstpakketten. De werkloosheid is laag, de economie ontwikkelt zich positief. Dat maakt dat bedrijven meer pakketten uitreiken en de waarde ervan toeneemt. De inhoud van een pakket wordt ook bewuster gekozen en is afgestemd op de ontvanger.

Gunstige omstandigheden om leveranciers en aanbieders van kerstpakketten kennis te laten maken met uw producten. En juist deze doelgroep komt graag naar Expo Houten om de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs te bezoeken. Neem deel aan onze beurs om hen te ontmoeten en persoonlijk te kunnen informeren.

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020 (8 van 10)

Bredere zichtbaarheid

Succesvol zakendoen in een prettige, zakelijke ambiance, dat is wat de beurs u biedt. Maar ook voorafgaand aan de beurs presenteren wij exposanten en producten op onze social mediakanalen en via onze nieuwsbrieven. Zo krijgen uw bedrijf en producten een bredere en langdurige zichtbaarheid.

Neem deel!

Spreekt de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs u aan en wilt u meer weten over een mogelijke deelname? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (030) 666 63 58. Mailen kan uiteraard ook: info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl. Wij denken graag met u mee. Meer algemene informatie over de beursdeeldame vindt u op deze website.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met u.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina