De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Het beste begin van het kerstpakkettenjaar

Dit is dé beurs waar kerstpakketsamenstellers en wederverkopers elkaar ontmoeten, het is de start van het nieuwe kerstpakkettenseizoen.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs ontvangt op 4 en 5 februari 2025 zo’n 1100 B2B bezoekers in Expo Houten. Ze komen nieuwe ideeën en inspiratie opdoen bij de gevarieerde keuze aan exposanten. Op de beursvloer heerst een prettige, gastvrije en zakelijke sfeer.

Exposanten laten hun producten zien, voelen en waar nodig ook proeven. Neem jij ook deel begin volgend jaar?

Meer dan twee beursdagen

En de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is meer dan twee succesvolle beursdagen. Als exposant brengen we je het hele jaar door in beeld bij onze bezoekers. We presenteren exposanten op onze website, in de nieuwsbrieven en ook op Facebook, Youtube, LinkedIn en Instagram. Daarnaast brengen we ook nog het Kerstpakkettenmagazine uit, het naslagwerk voor onze bezoekers waar de alle exposanten in staan vermeld.

Mis deze kansen niet!

Laat al deze publiciteitskansen niet schieten en meld je meteen aan voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs. Kom meteen in het begin van het jaar in beeld bij de samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 666 63 58. Mailen kan uiteraard ook: info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl. Wij denken graag met je mee en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Toenemende vraag

Kerstpakketten zijn een traditie en een blijk van waardering. In 2022 spendeerden we in Nederland zo’n 370 miljoen euro aan kerstpakketten. De werkloosheid is laag, de economie ontwikkelt zich positief. Dat maakt dat bedrijven meer pakketten uitreiken en de waarde ervan toeneemt. De inhoud van een pakket wordt ook bewuster gekozen en is afgestemd op de ontvanger.

Gunstige omstandigheden om leveranciers en aanbieders van kerstpakketten kennis te laten maken met uw producten. En juist deze doelgroep komt graag naar Expo Houten om de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs te bezoeken. Neem deel aan onze beurs om hen te ontmoeten en persoonlijk te kunnen informeren.

NKB24_1920-66

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina