De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is inmiddels een begrip in de branche. Het is dé beurs die zich volledig en uitsluitend richt op het kerstpakket. Ook dit jaar bieden wij de ruim 1000 vakbezoekers aan de beurs, een breed, aantrekkelijk en vernieuwend assortiment. Een mooie kans voor u om zich te presenteren op dit platform, samen met zo’n 100 andere deelnemers. Wij ontvangen u graag! U kunt nu uw stand reserveren.

 

Wanneer de maatregelen het toelaten trappen wij het kerstpakkettenjaar van 2021 af met de 26steeditie van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs in Expo Houten. Voor u het ideale moment om de bezoekers van de beurs – uitsluitend samenstellers en aanbieders van kerstpakketten - te voorzien van informatie, hen te inspireren met de laatste trends en ontwikkelingen en in gesprek te gaan over hun wensen.

Toenemende vraag

Kerstpakketten zijn een traditie en een blijk van waardering. Jaarlijks spenderen we in Nederland zo’n 250 miljoen euro aan kerstpakketten. De werkloosheid is laag, de economie ontwikkelt zich positief. Dat maakt dat bedrijven meer pakketten uitreiken en de waarde ervan toeneemt. De inhoud van een pakket wordt ook bewuster gekozen en is afgestemd op de ontvanger.

Gunstige omstandigheden om leveranciers en aanbieders van kerstpakketten kennis te laten maken met uw producten. En juist deze doelgroep komt graag naar Expo Houten om de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs te bezoeken. Neem deel aan onze beurs om hen te ontmoeten en persoonlijk te kunnen informeren.

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020 (8 van 10)

Bredere zichtbaarheid

Succesvol zakendoen in een prettige, zakelijke ambiance, dat is wat de beurs u biedt. Maar ook voorafgaand aan de beurs presenteren wij exposanten en producten op onze social mediakanalen en via onze nieuwsbrieven. Zo krijgen uw bedrijf en producten een bredere en langdurige zichtbaarheid.

Neem deel!

Spreekt de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs u aan en wilt u meer weten over een mogelijke deelname? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (030) 666 63 58. Mailen kan uiteraard ook: info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl. Wij denken graag met u mee. Meer algemene informatie over de beursdeeldame vindt u op deze website.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met u.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina