De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Met veel plezier kijken we uit naar 2022! Dan vindt op 8 en 9 februari de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs plaats in Expo Houten. Wat zal het fijn zijn om de samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten live te spreken. Je kunt je producten echt weer laten zien, voelen en waar nodig laten proeven. Neem jij ook deel begin volgend jaar?

Gevarieerd aanbod en goede sfeer

Op de 27e editie van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs zullen zo’n 800 geïnteresseerde b-2-b bezoekers de beurs bezoeken. Jaarlijks nemen er ±130 exposanten deel. Gezamenlijk zorgen zij voor een gevarieerd, vernieuwend en inspirerend productaanbod. In combinatie met een goede sfeer en veel inspiratie op de beursvloer, zorgt dit voor een prettig zakelijk en gastvrij klimaat voor exposanten én bezoekers.

Kerstpakkettenmagazine en online platform

In 2022 brengen we de derde editie van het Kerstpakkettenmagazine uit. In dit magazine staan alle exposanten vermeld. Neem je deel aan de beurs, dan staat jouw organisatie automatisch in het magazine. Nieuw is het online platform dat we dit jaar hebben ontwikkeld en ook inzetten naast de fysieke beurs. Wil je meer exposure? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Het hele jaar door zichtbaar

Wachten tot februari met het zichtbaar laten zijn van de exposanten? Zeker niet. De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs biedt haar deelnemers een totaalconcept. Hiermee brengen we je het hele jaar door in beeld bij kerstpakketsamenstellers en -wederverkopers. Onder andere via onze nieuwsbrieven, website en social mediakanalen. Ook op ons YouTube-kanaal publiceren we video’s van onze exposanten. Aan zichtbaarheid dus zeker geen gebrek!

Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs en profiteer als exposant direct van de aandacht en publiciteit. 

Zijn er nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 666 63 58. Mailen kan uiteraard ook: info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl. Wij denken graag met je mee. Meer algemene informatie over de beurs vind je op nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Toenemende vraag

Kerstpakketten zijn een traditie en een blijk van waardering. Jaarlijks spenderen we in Nederland zo’n 250 miljoen euro aan kerstpakketten. De werkloosheid is laag, de economie ontwikkelt zich positief. Dat maakt dat bedrijven meer pakketten uitreiken en de waarde ervan toeneemt. De inhoud van een pakket wordt ook bewuster gekozen en is afgestemd op de ontvanger.

 

Gunstige omstandigheden om leveranciers en aanbieders van kerstpakketten kennis te laten maken met uw producten. En juist deze doelgroep komt graag naar Expo Houten om de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs te bezoeken. Neem deel aan onze beurs om hen te ontmoeten en persoonlijk te kunnen informeren.

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020 (8 van 10)

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina