De meeste beursorganisatoren en exposanten genieten van zoveel mogelijk beursbezoekers. Wij als organisatie van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs hechten meer waarde aan de kwaliteit van de beursbezoeker. De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is namelijk een vakbeurs. Om deze reden hebben we een bezoekersbeleid. Dus wil je de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs bezoeken? Hou dan rekening met het volgende:

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is een beurs voor samenstellers van kerstpakketten. Eigenaren en medewerkers van bedrijven die gespecialiseerd en werkzaam zijn in de kerstpakketten branche. Ben je niet werkzaam in deze bedrijfstak? Dan geven we je graag tips voor een bezoek aan andere beurzen. En ben je op zoek naar een kerstpakket? Neem dan contact op met één van de samenstellers die jaarlijks onze beurs bezoeken. Zij helpen je namelijk graag verder.

Ben je wel werkzaam in de kerstpakketten branche? Lees dan snel verder voor ons exclusieve aanbod. Bestel nu je toegangsbewijs via www.Nederlandse Kerstpakkettenbeurs.nl en ontvang gratis toegang. We ontvangen je op 4 & 5  februari 2024 met een drankje en op de beursvloer bieden we feestelijke hapjes aan. We willen graag vooraf weten door wie de beurs wordt bezocht. Daarom kun je de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs alleen bezoeken met een vooraf besteld online toegangsbewijs.

Door van tevoren al een goed beeld te hebben van de beursbezoekers bieden we de garantie dat de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs een voor de bezoeker en de exposant een goede investering is. Wij ontmoeten je graag (live) op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs.