Beurs nieuws

Beurs 2021 en 2022

Logo-422x318-2

We hebben lange tijd goede hoop gehad de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs fysiek plaats te kunnen laten vinden. Helaas heeft de realiteit ons inmiddels ingehaald en blijkt het door alle maatregelen rondom het Coronavirus niet mogelijk om de beurs op korte termijn fysiek plaats te laten vinden. Wij hebben dan ook moeten besluiten om de beurs dit jaar niet fysiek door te laten gaan.  

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022! 

De beurs gaat plaatsvinden op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari 2022, daar kijken we nu al ontzettend naar uit. Graag ontmoeten we je daar weer zoals we dat in voorgaande jaren ook hebben kunnen doen. We ontvangen graag je inschrijfformulier voor de beurs in 2022. Wanneer je je nu inschrijft ontvang je een vroegboekkorting van 15%, geldig tot 19 april.

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs Virtueel Platform 

Ondanks de situatie krijgen we nog steeds aanmeldingen van zowel exposanten als bezoekers om deel te kunnen nemen aan de beurs. Er is dus duidelijk behoefte aan om ook dit jaar met elkaar in contact te komen. Om hieraan gehoor te geven hebben we een virtueel platform ingericht waar exposanten en kerstpakketsamenstellers en -wederverkopers elkaar kunnen ontmoeten. Een virtueel platform dat voor andere beurzen al succesvol draait. 
We leggen graag kort uit hoe dit in zijn werk gaat. Iedere exposant heeft een eigen virtuele stand. Deze stand richt je in met eigen logo’s en branding. In de stand worden foto’s en video’s weergegeven en er staat een banner voor nieuws of aanbiedingen. Bezoekers kunnen in de stand verschillende type informatie opvragen: 
• Presentaties • Producten • Brochures • Externe links • Bedrijfsinformatie 
In gesprek Op dinsdag 20 april tussen 12:00 – 16:00 uur kunnen bezoekers contact maken via een videoverbinding (Zoom of Microsoft Teams). Net als op een fysieke beurs staan ook op de virtuele stand beursmedewerkers.  Ook kunnen op deze dag de presentaties van de expsosanten bezocht worden.
De stand zal toegankelijk blijven voor bezoekers tot 1 december 2021. Exposanten kunnen ook tot die tijd nieuwe informatie toevoegen aan het platform. Bezoekers kunnen regelmatig terugkeren naar het platform voor informatie, inspiratie opdoen en contact opnemen met de exposanten via telefoon of email. We zullen ook via onze website en de nieuwsbrieven aandacht blijven besteden aan het virtuele platform. De virtuele Kerstpakkettenbeurs is vanaf dinsdag 30 maart 2021 dé plek waar kerstpakketsamenstellers en -wederverkopers online hun informatie vinden. 

Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag. Bel ons op 030 6666 358 of stuur een email naar info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl of  wendy@exhibitioncompany.nl.  

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

We tellen af naar de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs! Samen met jou!

14 december 2021

We merken dat mensen meer dan ooit uitkijken naar de start van het kerstpakkettenjaar, die op 8 en 9 februari 2022 zal plaatsvinden in Expo Houten. Samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten gaan weer op zoek naar nieuwe inspiratie, ideeën en informatie voor in het kerstpakket van 2022.  Het wordt weer een beurs met het enthousiasme…

Lees verder

Aanvulling beursreglement

26 augustus 2021

Aanvulling van het beursreglement met betrekking tot betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden in verband met Covid-19.  De inschrijving voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022 is net als andere jaren al geruime tijd open. Gelukkig merken we dat er onverminderd interesse is om elkaar live te ontmoeten en dat er volop wordt ingeschreven voor beursdeelname. Daarbij ontvangen we ook…

Lees verder

Beurs 2021 en 2022

9 maart 2021

We hebben lange tijd goede hoop gehad de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs fysiek plaats te kunnen laten vinden. Helaas heeft de realiteit ons inmiddels ingehaald en blijkt het door alle maatregelen rondom het Coronavirus niet mogelijk om de beurs op korte termijn fysiek plaats te laten vinden. Wij hebben dan ook moeten besluiten om de beurs dit…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten