Beurs nieuws

Verras met de Biercheque! Een uniek biercadeau!

IMG_3635

Met de kerst wil je graag de waardering tonen met een mooi kerstcadeau. Hier is een biercadeau uitstekend geschikt voor, maar hoe weet je nou zeker dat je juist die biertjes uitkiest die de ontvanger zo lekker vindt?

Omdat er zoveel soorten en smaken te verkrijgen zijn, is het des te moeilijker precies dat ene biertje te geven. Deze cadeaukaart voor bier in de vorm van de Biercheque is hier de oplossing voor.

Zelf op zoek naar de favoriete bierbeleving

Met de Biercheque gaat de ontvanger zelf op zoek naar zijn of haar favoriete bierbeleving. Bij de inleverpunten van Biercheque welke je kunt vinden op de website van Biercheque kun je terecht om je cadeaukaart te verzilveren voor “Bier” in de breedste zin van het woord.

Op deze wijze weet je dus eigenlijk wel zeker dat je geen biercadeau meer geeft wat de ontvanger niet lekker vind, maar op deze wijze geef je een bierbeleving.

Variërend aanbod

Er zijn tal van inleverpunten waar men terecht kan met de Biercheque. Dit aanbod is zeer variërend en er is voor ieder wat wils. Zo kun je terecht bij o.a. Brouwerijen, bierwinkels, webshops, slijterijen en horeca.

Ook is het mogelijk bij een deel van de partners de Biercheque te verzilveren voor bijvoorbeeld een rondleiding, workshop, brouwmateriaal of een bierproeverij. Inmiddels telt Biercheque meer dan 110+ inleverplaatsen door heel Nederland.

De Biercheque is verkrijgbaar als fysieke cadeaukaart, maar ook als digitale voucher die direct per mail naar de ontvanger kan worden gezonden.

Persoonlijk

Om nou een persoonlijke en unieke beleving te creëren ben je bij Biercheque aan het juiste adres. De mannen denken heel graag met je mee en staan voor je klaar je verder te helpen.

Meer weten? Of alvast contact hebben met de mannen van Biercheque? Kijk even op de website www.biercheque.nl voor meer informatie of neem contact met ze op via info@biercheque.nl

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Verras met de Biercheque! Een uniek biercadeau!

12 juli 2023

Met de kerst wil je graag de waardering tonen met een mooi kerstcadeau. Hier is een biercadeau uitstekend geschikt voor, maar hoe weet je nou zeker dat je juist die biertjes uitkiest die de ontvanger zo lekker vindt? Omdat er zoveel soorten en smaken te verkrijgen zijn, is het des te moeilijker precies dat ene…

Lees verder
Biercheque op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

Biercheque: Het cadeau voor de Bierliefhebber!

14 juni 2023

De Biercheque is de cadeaukaart die je kan inruilen voor ‘Bier’. Daarmee hoef je je niet langer tevreden te stellen met bieren die je niet zelf zou hebben uitgekozen, maar kies je zelf jouw ultieme biergeschenk. Het uitgeven en ervaren van de Biercheque is een waar genoegen! De cadeaukaart verbindt online en offline winkelen. Met…

Lees verder
Multibier Kerstpakkettenbeurs

Multi Bier maakt bier nog specialer

29 november 2019

Vierduizend biersoorten! Kun je je het voorstellen? Wie in het enorme magazijn van Multi Bier rondloopt, ziet bieren uit alle hoeken van de wereld. Ook de A-merken, maar vooral heel veel speciaalbieren met de mooiste en hipste etiketten. Om dorst van te krijgen! We krijgen een rondleiding van Hans Stienen, manager voor nationale accounts én…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten