Beurs nieuws

Biercheque: Het cadeau voor de Bierliefhebber!

Biercheque op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

De Biercheque is de cadeaukaart die je kan inruilen voor ‘Bier’. Daarmee hoef je je niet langer tevreden te stellen met bieren die je niet zelf zou hebben uitgekozen, maar kies je zelf jouw ultieme biergeschenk. Het uitgeven en ervaren van de Biercheque is een waar genoegen!

De cadeaukaart verbindt online en offline winkelen. Met Biercheque bepaal je zelf waar en wanneer je winkelt. Ontdek de verhalen achter de bieren en deel de ervaring. De cadeaukaart staat synoniem voor samen, passie, ambacht en gezelligheid.

Ontmoet de brouwers en proef tegelijkertijd de unieke smaken van hun bieren, maar maak vooral kennis met hun ongeëvenaarde toewijding en passie voor het product. Als deze factoren samenkomen, ontstaat de ultieme bierervaring.

Biercheque op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

Biercheque beschikbaar in zowel Fysieke als Digitale vorm

De Biercheque is verkrijgbaar als stijlvol cadeaukaartje, maar ook als digitale E-voucher, die de ontvanger direct in zijn of haar inbox krijgt. Grotere aantallen zijn ook geen probleem met de cadeaukaart, waardoor je de ontvanger op een unieke manier kunt verrassen.

Inwisselbaar zowel Fysiek als Online

Momenteel heeft de Biercheque meer dan 100 inleverpunten verspreid over het hele land, variërend in type inleverpunt. Denk hierbij aan slijterijen, bierbrouwerijen, bierwinkels, horeca, bieropleidingen en webshops. Ook rondleidingen, proeverijen, workshops en opleidingen behoren tot de mogelijkheden bij de inleverpunten.

De cadeaukaart kan zowel fysiek als digitaal worden ingewisseld bij de aangesloten inleverpunten. Kijk voor het actuele overzicht op www.biercheque.nl/inleverpunten.

Met dit cadeau weet je bijna zeker dat je een bier cadeau geeft dat de ontvanger zal waarderen.

Biercheque op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

Samen een Unieke Ervaring Creëren

Met deze geschenkkaart geef je niet zomaar bier, je geeft een unieke bierervaring. Het team van Biercheque denkt graag met je mee om de verrassing nog groter en completer te maken.

Voor meer informatie, bezoek www.biercheque.nl of stuur een e-mail naar info@biercheque.nl.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Verras met de Biercheque! Een uniek biercadeau!

12 juli 2023

Met de kerst wil je graag de waardering tonen met een mooi kerstcadeau. Hier is een biercadeau uitstekend geschikt voor, maar hoe weet je nou zeker dat je juist die biertjes uitkiest die de ontvanger zo lekker vindt? Omdat er zoveel soorten en smaken te verkrijgen zijn, is het des te moeilijker precies dat ene…

Lees verder
Biercheque op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

Biercheque: Het cadeau voor de Bierliefhebber!

14 juni 2023

De Biercheque is de cadeaukaart die je kan inruilen voor ‘Bier’. Daarmee hoef je je niet langer tevreden te stellen met bieren die je niet zelf zou hebben uitgekozen, maar kies je zelf jouw ultieme biergeschenk. Het uitgeven en ervaren van de Biercheque is een waar genoegen! De cadeaukaart verbindt online en offline winkelen. Met…

Lees verder
Multibier Kerstpakkettenbeurs

Multi Bier maakt bier nog specialer

29 november 2019

Vierduizend biersoorten! Kun je je het voorstellen? Wie in het enorme magazijn van Multi Bier rondloopt, ziet bieren uit alle hoeken van de wereld. Ook de A-merken, maar vooral heel veel speciaalbieren met de mooiste en hipste etiketten. Om dorst van te krijgen! We krijgen een rondleiding van Hans Stienen, manager voor nationale accounts én…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten