Beurs nieuws

De Biercheque! De cadeaukaart voor de Bierliefhebber!

IMG_8822-2

Tijdens de feestdagen en met name met de kerstdagen wil je graag uitpakken met een leuk en origineel cadeau.  Nu past een biercadeau hier uitstekend in. Maar wil je zeker weten dat jij de biertjes of bierbeleving geeft die de ontvanger zo graag lust?

Omdat er zoveel soorten en smaken te verkrijgen zijn is het des te moeilijker precies dat ene biertje te geven. Met de Biercheque gaat de ontvanger zelf op zoek naar zijn of haar favoriete bier.

Zelf op zoek naar de favoriete bierbeleving.

Bij de meer dan 125 inleverpunten van Biercheque welke je kunt vinden op de website van Biercheque kun de Biercheque verzilveren voor “Bier” in de breedste zin van het woord.

Op deze wijze weet je dus eigenlijk wel zeker dat je geen biercadeau meer geeft wat de ontvanger niet lekker vind maar op deze wijze geef je een bierbeleving waarbij de ontvanger zelf bepaald.

Variërend aanbod.

Er is een gevarieerde lijst inleverpunten waar men terecht kan met de Biercheque. Door de variatie in het aanbied is er voor ieder wat wils. Je kunt nog terecht bij Bierwinkels, bierbrouwerijen, webshops, slijterijen en horeca.

Ook is het mogelijk bij een deel van de partners de Biercheque te verzilveren voor bijvoorbeeld een rondleiding, workshop, brouwmateriaal of een bierproeverij. Inmiddels telt Biercheque meer dan 125+ inleverplaatsen door heel Nederland.

De Biercheque is zowel verkrijgbaar als fysieke cadeaukaart maar ook als digitale voucher welke direct per mail naar de ontvanger kan worden gezonden.

Persoonlijk.

Om het extra persoonlijke en uniek beleving te maken ben je bij Biercheque aan het juiste adres. Team Biercheque denkt heel graag met je mee en staan voor je klaar je verder te helpen.

Meer weten? Of nu alvast contact hebben met de mannen van Biercheque? Kijk even op de website www.biercheque.nl voor meer informatie of neem contact met ze op via info@biercheque.nl

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Verras met de Biercheque! Een uniek biercadeau!

12 juli 2023

Met de kerst wil je graag de waardering tonen met een mooi kerstcadeau. Hier is een biercadeau uitstekend geschikt voor, maar hoe weet je nou zeker dat je juist die biertjes uitkiest die de ontvanger zo lekker vindt? Omdat er zoveel soorten en smaken te verkrijgen zijn, is het des te moeilijker precies dat ene…

Lees verder
Biercheque op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

Biercheque: Het cadeau voor de Bierliefhebber!

14 juni 2023

De Biercheque is de cadeaukaart die je kan inruilen voor ‘Bier’. Daarmee hoef je je niet langer tevreden te stellen met bieren die je niet zelf zou hebben uitgekozen, maar kies je zelf jouw ultieme biergeschenk. Het uitgeven en ervaren van de Biercheque is een waar genoegen! De cadeaukaart verbindt online en offline winkelen. Met…

Lees verder
Multibier Kerstpakkettenbeurs

Multi Bier maakt bier nog specialer

29 november 2019

Vierduizend biersoorten! Kun je je het voorstellen? Wie in het enorme magazijn van Multi Bier rondloopt, ziet bieren uit alle hoeken van de wereld. Ook de A-merken, maar vooral heel veel speciaalbieren met de mooiste en hipste etiketten. Om dorst van te krijgen! We krijgen een rondleiding van Hans Stienen, manager voor nationale accounts én…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten