Beurs nieuws

Zakelijke geschenken

Image-1

Het geven van een geschenk aan werknemers en relaties is een uitstekende manier om je waardering te uiten. Het is een gebaar dat laat zien dat je hun harde werk en loyaliteit waardeert. Je benadrukt dat je het belangrijk vindt om een goede relatie te onderhouden.

In deze periode is een paasgeschenk een goed idee, het kan veel verschillende vormen aannemen. Zo kun je denken aan een mand vol met chocolade paaseieren, een fles wijn met een feestelijke paasverpakking, of een bloembollen- of zaaipakket in vrolijke lentekleuren. Wat je ook kiest, het gaat erom dat je laat zien dat je aan je werknemers en relaties denkt.

Een paasgeschenk heeft niet alleen een positief effect op de ontvangers, maar ook op het bedrijf als geheel. Het kan bijdragen aan een positieve werksfeer en de teamgeest versterken. Door je werknemers en relaties te laten zien dat je om hen geeft, creëer je een sfeer van vertrouwen en respect.

Motivatie

Het geven van een paasgeschenk is een gebaar van goodwill. Daarnaast kan het ook helpen om de motivatie en productiviteit van werknemers te verhogen. Het is een kleine investering die veel kan opleveren in termen van werknemersbetrokkenheid en klanttevredenheid.

Kortom, het geven van een paasgeschenk aan werknemers en relaties is een eenvoudige maar effectieve manier om je waardering te uiten. Het toont aan dat je geeft om de mensen met wie je werkt en dat je hun inzet waardeert. Zo bouw je een positieve werkcultuur en leg je de basis voor een succesvolle toekomst van het bedrijf.

Op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs zijn elk jaar weer meerdere exposanten aanwezig die het hele jaar door geschenkpakketten in diverse thema’s leveren. Kijk voor meer informatie op de nieuwspagina, volg onze sociale mediakanalen (Facebook, Instagram, Linkedin)en abonneer je op de nieuwsbrief.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

We tellen af naar de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs! Samen met jou!

14 december 2021

We merken dat mensen meer dan ooit uitkijken naar de start van het kerstpakkettenjaar, die op 8 en 9 februari 2022 zal plaatsvinden in Expo Houten. Samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten gaan weer op zoek naar nieuwe inspiratie, ideeën en informatie voor in het kerstpakket van 2022.  Het wordt weer een beurs met het enthousiasme…

Lees verder

Aanvulling beursreglement

26 augustus 2021

Aanvulling van het beursreglement met betrekking tot betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden in verband met Covid-19.  De inschrijving voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2022 is net als andere jaren al geruime tijd open. Gelukkig merken we dat er onverminderd interesse is om elkaar live te ontmoeten en dat er volop wordt ingeschreven voor beursdeelname. Daarbij ontvangen we ook…

Lees verder

Beurs 2021 en 2022

9 maart 2021

We hebben lange tijd goede hoop gehad de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs fysiek plaats te kunnen laten vinden. Helaas heeft de realiteit ons inmiddels ingehaald en blijkt het door alle maatregelen rondom het Coronavirus niet mogelijk om de beurs op korte termijn fysiek plaats te laten vinden. Wij hebben dan ook moeten besluiten om de beurs dit…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten