Beurs nieuws

Verpak de kerstmagie met Profipack’s stijlvolle kerstverpakkingen! 

2023048PP_Kerstpakkettenbeurs_Header_640x427px

Kerst is een gezellige tijd waarin werkgevers graag hun waardering willen tonen aan hun werknemers, relaties en klanten. En hoe beter te beginnen dan met verpakkingen die meteen indruk maken? Profipack, de toonaangevende verpakkingsleverancier, begrijpt dit als geen ander en biedt al meer dan 10 jaar hoogwaardige kerstartikelen aan, waaronder kerstdozen, kersttape, opvulmaterialen en kersttasjes. 

Een breed assortiment kerstverpakkingen

Profipack heeft een breed assortiment kerstverpakkingen dat perfect past bij de feestelijke sfeer. Of men nu op zoek is naar elegantie, vrolijkheid of een traditioneel kerstgevoel, Profipack heeft het allemaal. De kerstdozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor cadeaus op een unieke en stijlvolle manier kunnen worden gepresenteerd. Met de feestelijke kersttape voegt men een vleugje magie toe aan elke verpakking. 

Personaliseer je kerstverpakkingen met Profipack

Maar dat is nog niet alles. Profipack biedt sinds kort ook de mogelijkheid om dozen, draagtasjes en vele andere producten in eigenhuis te bedrukken. Wij kunnen ons voorstellen dat het eigen ontworpen kerstlogo op de verpakkingen laten drukken een geweldige kans biedt om het merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij werknemers, relaties en klanten. En dit is al mogelijk vanaf 50 stuks. 

Profipack: Dé leverancier van kerstverpakkingen

Bij Profipack begrijpen we dat de verpakking het visitekaartje is van de geschenken. Daarom streven we ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die niet alleen mooi zijn, maar ook de boodschap van kerst overbrengen. Met de verpakkingsoplossingen van Profipack is men verzekerd van een feestelijk en professioneel resultaat, waarmee werknemers en relaties dit jaar extra kunnen worden verrast en verwend. 

Zorgen jullie voor de inhoud, regelen wij de verpakking! 

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Verpak de kerstmagie met Profipack’s stijlvolle kerstverpakkingen! 

10 juli 2023

Kerst is een gezellige tijd waarin werkgevers graag hun waardering willen tonen aan hun werknemers, relaties en klanten. En hoe beter te beginnen dan met verpakkingen die meteen indruk maken? Profipack, de toonaangevende verpakkingsleverancier, begrijpt dit als geen ander en biedt al meer dan 10 jaar hoogwaardige kerstartikelen aan, waaronder kerstdozen, kersttape, opvulmaterialen en kersttasjes. …

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten