Beurs nieuws

Ons motto is niet voor niets ‘Onderscheid je met Schermer’.

SchermerPortret

Meeslepende passie en enthousiasme! Dat valt meteen op als ik Esther Ophoff-Blom van Schermer Wijnkoper & Distillateur -sedert 1782-Hoorn spreek. Samen met haar zus Tanja Philipse-Blom en zwager Martin Philipse, vinoloog en liquorist vormt zij de tiende generatie die de scepter zwaait in het Hoornse familiebedrijf.

«Tijdens Nederlandse Kerstpakkettenbeurs vindt er een kruisbestuiving plaats. De wisselwerking tussen de standhouders is heel belangrijk, met als resultaat dat de samenstellers van kerstpakketten hun klanten een prachtig en uniek kerstpakket kunnen aanbieden.»

Schermer Wijnkoper & Distillateur importeert wijn direct van de producent en maakt zelf gedistilleerd: «Van jenever tot boerenjongens, van kruidenbitters tot likeuren en ook streekproducten.» Deze kwaliteitsproducten worden verkocht onder het label van Schermer Wijnen én onder private label. «De attentiewaarde is heel hoog om een kruikje smaakvolle kruidenbitter weg te geven met het eigen bedrijfslogo erop.» zegt Esther. Samen met haar zus Tanja bedenkt en ontwerpt ze elk jaar opnieuw nieuwe concepten. «Zijn er thema’s of trends die in een bepaald jaar spelen, zoals nu bijvoorbeeld 2020? Wat doen we met de logo’s en de kleuren? Kiezen we voor een ander type fles of kruik? En dan is het elk jaar weer spannend of onze ideeën aanslaan.» De zussen vinden het erg leuk om in te spelen op gebeurtenissen in een bepaald jaar en luisteren ook naar de wensen van de klant: «We hebben een standaardassortiment, maar produceren ook heel graag op maat. Ons motto is niet voor niets ‘Onderscheid je met Schermer’.»

Eigen logo al vanaf 72 flessen

Flessen of kruiken met eigen label (zeefdruk) zijn niet alleen weggelegd voor heel grote klanten. Bij Schermer is private label door middel van zeefdruk al mogelijk vanaf 72 en 144 flessen bij een inhoud van respectievelijk meer of minder dan 50 cl. Ook kunnen wijnen met bijvoorbeeld een wijnbeschrijving worden geleverd, waar ook het bedrijfslogo weer op vermeld kan worden. «Maar hoe belangrijk de herkenbaarheid ook is, de kwaliteit van de wijn of gedistilleerd komt voor ons echt op de eerste plaats,» vertelt Esther. Het bedrijf koopt mooie wijnen in, waardoor kwaliteit en continuïteit gewaarborgd is.

Het bedrijf staat in 2020 alweer voor de tiende keer op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs. De beurs staat bol van de diversiteit, van de wijnen en het gedistilleerd dat Schermer aanbiedt, tot alles wat je maar kunt bedenken – verzorgingsproducten en bloembollen, kaas en cadeaubonnen. «Tijdens Nederlandse Kerstpakkettenbeurs vindt er een kruisbestuiving plaats. De wisselwerking tussen de standhouders is heel belangrijk, met als resultaat dat de samenstellers van kerstpakketten hun klanten een prachtig en uniek kerstpakket kunnen aanbieden.»

Hoe leuk is een kerstpakket?

Krijgt Esther zelf een kerstpakket? «Niet vaak,» lacht ze «maar mijn echtgenoot wel. Het verrassingseffect is altijd groot. Maar alleen al het feit dat je iets krijgt, is leuk en dan het liefst iets waar je iets aan hebt.» Een lekkere wijn bijvoorbeeld! «Voor de klant is het mooi om te zien dat er aandacht aan besteed is en dat is waar wij goed in zijn.»

De trend voor kerst 2020?Wat wordt de trend voor kerst 2020? «We zijn aan het denken en ontwerpen. We komen zeker met unieke en verrassende producten,» aldus Esther. «Maar wat het exact wordt, dat zie je pas op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020.»

Wil je niet wachten tot 2020 en zoek je nog mooie producten voor de komende feestdagen, Schermer Wijnkoper & Distillateur kan je vast helpen. Neem contact op met het team op 0229-217777 of info@schermerwijn.nlvoor informatie of een vrijblijvende offerte op maat

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Foto Cheque

Wint u de gratis deelname aan de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2021?

11 juli 2019

 Dat kan! Schrijf u nu in voor 1 augustus 2019 voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020 en maak kans op deze gratis deelname in 2021! De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2020 zal plaatsvinden op 4 & 5 februari 2020 in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Tijdens de standhoudersborrel aan het einde van de eerste beursdag op…

Lees verder

Unique Living

11 juli 2019

Lemetex import/export B.V. is opgericht in 1978 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste importeurs op het gebied van woningtextiel.Onder het label UNIQUE LIVING presenteren ze een zeer uitgebreide collectie woningtextiel.

Lees verder

Lantaarn Publishers

11 juli 2019

Lantaarn Publishers heeft zich toegelegd op met name kook- en cadeauboeken, maar door diverse ontwikkelingen binnen de organisatie kan zij zich onderscheiden op meerdere vlakken. Het ruime aanbod kinderboeken, esoterische boeken, scheurkalenders, historische boeken en streekboeken maakt Lantaarn Publishers tot een compleet bedrijf. Daarnaast is het mogelijk onze producten te personaliseren voor uw klant of…

Lees verder

Schermer Wijnkopers deelnemer aan de beurs.

24 juni 2019

Als één der oudste onafhankelijke distillateurs van Nederland produceert Schermer traditiegetrouw en volgens de laatste HACCP-wetgeving, Nederlands gedistilleerd en blijft bij met trends en volgen marktontwikkelingen om daarop in te spelen met een eigentijds assortiment. Schermer Wijnkopers & Distillateurs -sedert 1782- te Hoorn wordt gerund door Martin Philipse (Vinoloog & Liquorist), Tanja Philipse-Blom en Esther…

Lees verder

Informatie

Openingstijden

4 februari 2020 van 10.00 - 17.00 uur

5 februari 2020 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten