Beurs nieuws

MEENK: Wie doet u een giftbox cadeau?

MEENK_DROPJES42368

Een cadeau geven staat al generaties lang voor verwennerij en wat is er nou leuker (en lekkerder) dan het ontvangen van luxe ambachtelijke dropjes?  MEENK is drop voor fijnproevers; smaakvolle, hoogwaardige dropsoorten waar de ontvanger ongetwijfeld blij mee zal zijn. 


MEENK – introduceert nieuwe cadeauverpakkingen

Met de MEENK cadeauverpakkingen en unieke dropproeverij is er voor elke gelegenheid een ideaal cadeau. De cadeaus zijn speciaal samengesteld door de MEENK dropexperts met mooie dropsoorten die ambachtelijk zijn gemaakt in het oer-Hollandse stadje Winschoten, daar waar MEENKs eigen fabriek staat. Een geschenk voor elke gelegenheid.

MEENK – Het lekkerste dropje om te geven
De passie voor drop en toewijding voor kwaliteit hebben geleid tot een buitengewone collectie luxe dropjes die een ware smaakbelevening beloven.
Of u nu een fijnproever bent die zoekt naar de ultieme smaakervaring of een liefhebber van dropjes, de luxe dropjes van MEENK zijn er om u te verwennen. Geniet van de luxe dropbelevenis die alleen MEENK kan bieden, en ontdek de verrukkelijke smaken die je zintuigen betoveren en het verlangen naar het volgende dropje zal opwekken.

Hoe maakt MEENK de lekkerste dropjes? 
De luxe dropjes van MEENK worden gemaakt met alleen de beste ingrediënten en met zorgvuldig vakmanschap. Het gebruik van traditionele productiemethoden, die al meer dan een eeuw standhouden, onderscheidt de dropjes van MEENK. Handarbeid wordt niet geschuwd, omdat kwaliteit altijd voorop staat. Door het gebruik van superieure ingrediënten en het werken met lokale bronnen garandeert MEENK een uitmuntende smaakbeleving.

MEENK – Wees welkom 
MEENK nodigt iedereen uit om de wereld van luxe dropjes te ontdekken op de Nederlandse Kerstpakketten Beurs (standnummer R01). De exclusieve dropjes van MEENK, waar vakmanschap en verwennerij samenkomen, betoveren alle zintuigen. Ontdek de nieuwe luxe cadeauverpakkingen en dropproeverij van MEENK en overweeg: Wie geeft u dit jaar een giftbox cadeau?

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Verpak de kerstmagie met Profipack’s stijlvolle kerstverpakkingen! 

10 juli 2023

Kerst is een gezellige tijd waarin werkgevers graag hun waardering willen tonen aan hun werknemers, relaties en klanten. En hoe beter te beginnen dan met verpakkingen die meteen indruk maken? Profipack, de toonaangevende verpakkingsleverancier, begrijpt dit als geen ander en biedt al meer dan 10 jaar hoogwaardige kerstartikelen aan, waaronder kerstdozen, kersttape, opvulmaterialen en kersttasjes. …

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten