Beurs nieuws

Kerstboodschap op borrelplank

Marvin’s Horecamaatwerk is de leverancier voor al uw horeca materiaal en horecaproducten op maat. Als gerenommeerde Nederlands horecagroothandel en webshop leveren wij alles wat uw horecaonderneming nodig heeft. Altijd scherpe prijzen en snel leverbaar! Van steakbestek en servies tot horecamaterialen als menumappen en menukaarthouders, bij Marvin’s Horecamaatwerk kunt u terecht voor al uw horecabenodigdheden. Wij staan bekend om onze persoonlijke service. Onze uitgebreide collectie horeca artikelen biedt u de mogelijkheid om alles voor uw horecazaak bij ons af te nemen.

Een écht goed kerstpakket onderscheidt zich door zowel de kwaliteit van de inhoud als door originaliteit. Uw sfeerpakket met echte topklasseproducten voor aperitief, borrel of tapas, komt pas echt tot zijn recht met een maatwerk borrelplank. Een borrelplank die letterlijk op maat gemaakt kan worden voor uw pakket, passend in de verpakking van uw pakket. 

Ook de vormgeving van de plank zelf is maatwerk. Met voor elke plank precies de juiste tekst of afbeelding, passend bij uw bedrijf of uw boodschap. Zo krijgt uw kerstpakket meer inhoud, en vormt de borrelplank bij alle ontvangers voor een voortdurende herinnering aan uw kerstpakket. De borrelplanken zijn inmiddels een begrip in de nationale horeca, en nu dus ook beschikbaar voor uw kerstpakketten. Marvin’s Horecamaatwerk is gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk, gepersonaliseerd met brandmerken, grafeerwerk of bedrukking. 

Marvin was ook aanwezig op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs eerder dit jaar in Expo Houten. Voor meer informatie kijk op onze website: https://www.marvins-horecamaatwerk.nl/pages/kerstpakketten-en-relatiegeschenken.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Fine Dining & Living op de Kerstpakkettenbeurs: Lovable to Give, Have, and Share

16 november 2023

Met de feestdagen om de hoek, brengt de tijd van warmte en genegenheid ook de geliefde traditie van kerstpakketten met zich mee. Dit jaar wordt echter extra bijzonder, want Fine Dining & Living maakt haar debuut op de kerstpakkettenbeurs. Waarom? Omdat onze producten niet alleen naadloos passen in de prachtige pakketten van vreugde, maar ook…

Lees verder

Kerstboodschap op borrelplank

15 juni 2020

Een écht goed kerstpakket onderscheidt zich door zowel de kwaliteit van de inhoud als door originaliteit. Uw sfeerpakket met echte topklasseproducten voor aperitief, borrel of tapas, komt pas echt tot zijn recht met een maatwerk borrelplank. Een borrelplank die letterlijk op maat gemaakt kan worden voor uw pakket, passend in de verpakking van uw pakket. …

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten