Beurs nieuws

Hedendaagse Elegantie en Functionaliteit: Fine Dining & Living Schittert op de Kerstpakkettenbeurs

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024_Fine Dining_1

Fine Dining & Living schittert op de Kerstpakkettenbeurs met een verleidelijk assortiment aan producten, met de nadruk op servies en kleine interieurartikelen.

Lola Bekerserie: Een Kleurrijke Toevoeging aan Uw Servies

In de schijnwerpers van de nieuwste releases prijkt de verleidelijke ‘Lola’ bekerserie, een absolute blikvanger verkrijgbaar in hedendaagse pastelkleuren zoals grijs, groen en roze. De veelzijdige bekers zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel met opvallend grote, dikke handvatten die een uniek accent toevoegen. Deze bekers zijn een prachtige toevoeging aan elke serviescollectie en vormen ook het perfecte cadeau.

Bake Collectie: Stijl en Functionaliteit voor Bakliefhebbers

Voor de gepassioneerde bakliefhebbers is er de opwindende ‘Bake’ collectie, een scala aan ovenschalen, kommen, taartvormen en een bijpassend vergiet. Met een prachtige afwerking in reactief glazuur in grijzige tinten brengt deze serie niet alleen functionaliteit naar de keuken, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan de bakervaring. De zorgvuldig ontworpen stukken van de ‘Bake’ collectie vormen samen een harmonieuze en stijlvolle set waarbij vorm en functie naadloos samengaan, waardoor de keuken een plek wordt waar creativiteit en esthetiek samenkomen.

Ray Collectie: Elegante Karaffen en Glazen voor Iedere Tafel

Introduceer elegantie met de Ray collectie, bestaande uit glazen karaffen en bijpassende glazen. De karaffen hebben een opvallende ribbelstructuur voor een stevige grip en zijn voorzien van een dop om aroma’s te behouden. Ray voegt klasse toe aan uw drinkervaring, perfect voor elke tafelsetting.

Fine Dining & Living nodigt bezoekers uit om de diversiteit en stijl van deze uitgelichte collecties te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau of jezelf wilt verwennen, deze producten voegen een vleugje elegantie en praktisch nut toe aan elke levensstijl.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Fine Dining & Living op de Kerstpakkettenbeurs: Lovable to Give, Have, and Share

16 november 2023

Met de feestdagen om de hoek, brengt de tijd van warmte en genegenheid ook de geliefde traditie van kerstpakketten met zich mee. Dit jaar wordt echter extra bijzonder, want Fine Dining & Living maakt haar debuut op de kerstpakkettenbeurs. Waarom? Omdat onze producten niet alleen naadloos passen in de prachtige pakketten van vreugde, maar ook…

Lees verder

Kerstboodschap op borrelplank

15 juni 2020

Een écht goed kerstpakket onderscheidt zich door zowel de kwaliteit van de inhoud als door originaliteit. Uw sfeerpakket met echte topklasseproducten voor aperitief, borrel of tapas, komt pas echt tot zijn recht met een maatwerk borrelplank. Een borrelplank die letterlijk op maat gemaakt kan worden voor uw pakket, passend in de verpakking van uw pakket. …

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten