Beurs nieuws

Fine Dining & Living op de Kerstpakkettenbeurs: Lovable to Give, Have, and Share

Lunar_ServeShare_3-1

Met de feestdagen om de hoek, brengt de tijd van warmte en genegenheid ook de geliefde traditie van kerstpakketten met zich mee. Dit jaar wordt echter extra bijzonder, want Fine Dining & Living maakt haar debuut op de kerstpakkettenbeurs. Waarom? Omdat onze producten niet alleen naadloos passen in de prachtige pakketten van vreugde, maar ook een unieke ervaring bieden, perfect om te schenken én te delen.

Onze slogan, “Lovable to Give, Have, and Share,” omarmt de essentie van wat onze retailmerken vertegenwoordigen. Ons breed assortiment aan servies, bestek, huisdecoratie en keukengerei is niet alleen ontworpen om als geschenk te fungeren; het is bedoeld om te bezitten en te delen met anderen. Of het nu gaat om het verwennen van jezelf met luxe serviesgoed of het delen van knusse momenten met geliefden, onze producten voegen een vleugje liefde toe aan elke gelegenheid.

Betreed dit kerstseizoen de betoverende wereld van Fine Dining & Living op de Kerstpakkettenbeurs en ontdek waarom onze producten een perfecte aanvulling zijn op de meest feestelijke tijd van het jaar. Geef niet simpelweg een geschenk; schenk een ervaring die blijvende herinneringen zal smeden.

Stand: C13

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Fine Dining & Living op de Kerstpakkettenbeurs: Lovable to Give, Have, and Share

16 november 2023

Met de feestdagen om de hoek, brengt de tijd van warmte en genegenheid ook de geliefde traditie van kerstpakketten met zich mee. Dit jaar wordt echter extra bijzonder, want Fine Dining & Living maakt haar debuut op de kerstpakkettenbeurs. Waarom? Omdat onze producten niet alleen naadloos passen in de prachtige pakketten van vreugde, maar ook…

Lees verder

Kerstboodschap op borrelplank

15 juni 2020

Een écht goed kerstpakket onderscheidt zich door zowel de kwaliteit van de inhoud als door originaliteit. Uw sfeerpakket met echte topklasseproducten voor aperitief, borrel of tapas, komt pas echt tot zijn recht met een maatwerk borrelplank. Een borrelplank die letterlijk op maat gemaakt kan worden voor uw pakket, passend in de verpakking van uw pakket. …

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten