Exposanten Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2024

Stas bv / Pixowall

pixowall_photowall_vierkant
D11

De variabele fotowand Pixowall is een visitekaartje van de gever, terwijl de ontvanger er keer op keer een nieuwe persoonlijke fotocollage mee kan maken. Pixowall van Stas Picture Hanging Systems presenteert meer variatie dan ooit op de markt voor fotogeschenken. Zowel de vorm als de inhoud bieden de ontvanger vrije keuze. Ophangen gaat in een handomdraai – geen boormachine nodig.

Waarom Pixowall? De duizenden foto’s in onze telefoons blijven ongezien. Albums verstoffen in de kast. De inhoud van wissellijsten veranderen is te veel gedoe. Fotovoorstellingen op een beeldscherm zijn inspannend voor de ogen. Een collage op canvas, dibond of aluminium ligt vast, terwijl het leven een reis vol veranderingen is. Het modulaire en vrije systeem van Pixowall, een primeur op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs, neemt al deze bezwaren weg. Iedereen kan een persoonlijke fotowand maken op het werk, thuis of bij de sportvereniging. En als het volgende seizoen aanbreekt, zijn vertrokken spelers in een handomdraai te vervangen door nieuwkomers.

Met dit exclusieve, persoonlijke en originele cadeau schenkt u uw relaties een doos met het systeem inclusief een collage waarmee u het mooiste van uw bedrijf, uw markt of uw organisatie kunt laten zien. De ontvanger kan dit visitekaartje direct gebruiken, maar nog veel interessanter is het aanbod om de Pixowall te vullen met persoonlijke foto’s. Die prints zijn vanaf de telefoon, tablet of computer direct te bestellen met de meegeleverde couponcode. Binnen enkele dagen ontvangt uw relatie dan opnieuw een geschenk, de tweede keer dat u aandacht trekt.

Maker van het verrassende Pixowall is STAS, in 1995 opgericht door broers Rien en André Stas. Als internationaal en veelvuldig bekroond bedrijf levert STAS slimme en veelal gepatenteerde ophangsystemen aan huiseigenaren, bedrijven en vermaarde musea in meer dan 60 landen.
Als primeur de magie van Pixowall ervaren? Maak een persoonlijke afspraak op onze stand.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina