Beurs nieuws

Een cold case als Kerstgeschenk!

kerstpakket promo 1

Verras uw personeel dit jaar met het levensechte dossier van een oude vermissingszaak. Het Boekanier Dossier van Puzzelpost is een schat van vergeelde kranten, handgeschreven notities, brieven met afbladderende postzegels en nog veel, veel meer. Een meeslepend avontuur om zelf op te lossen, tijdens een lange donkere winteravond met de familie.

Puzzelpost bouwt voort op het grote succes van escape rooms, maar dan aan je eigen keukentafel. Met elke opgeloste puzzel en gekraakte code worden geheimen blootgelegd en kom je steeds dichter bij de waarheid over de verdwijning van Abigail Boekanier in 1979. 

Het Boekanier Dossier kan volledig op zichzelf staan als kerstpakket, maar natuurlijk kunt u het verder aankleden met alles wat een avondje speuren nog beter maakt: lekkere drankjes en hapjes; een notitieblokje in uw eigen huisstijl; een sierlijk vergrootglas misschien?

Het pakket bestaat uit een gepersonaliseerde introductiebrief, en het 40 jaar oude dossier zelf. Bij de brief is ruimte voor een persoonlijk bericht voor iedere ontvanger. 

Het Boekanier Dossier is bedoeld om één keer te spelen, maar kan daarna worden doorgegeven aan een andere groep. Mocht een van uw personeelsleden dit dossier al eens hebben opgelost, leveren we voor dezelfde prijs een van de vervolgdelen – ook als u dit pas achteraf ontdekt.

Kijk voor meer informatie op www.puzzelpost.nl/kerstpakket, of vind Puzzelpost op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs 2021 om de materialen zelf te zien en te voelen.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt op 9 en 10 februari 2021 gehouden in Expo Houten.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Informatie

Openingstijden 2025

Dinsdag 5 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten