Sponsor Packages

Redactionele vermelding

Dat is een goed begin! Nadat we de aanmelding hebben ontvangen, plaatsen we een artikel op de website en in de nieuwsbrief. Ook via social media bereiken we zoveel mogelijk mensen met jouw artikel. Een selectie van artikelen wordt in het beursmagazine geplaatst.

Logo op homepage, informatie- en nieuwspagina's

Nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl is de pagina waar bezoekers informatie verzamelen over de beurs. Wij plaatsen je logo op diverse pagina's. Met link naar de website en vermelding van standlocatie. Altijd zichtbaar, zonder logo rotaties.

Film op narrowcasting screens

Verspreid op de beursvloer staan 8 informatieschermen. Op dit scherm wordt je productfilm vertoond in HD kwaliteit. De film wordt minimaal 6x per uur afgespeeld. Let op: de film mag maximaal 2 minuten duren.

Logo op narrowcasting screens

Verspreid op de beursvloer staan op diverse strategische locaties in totaal 8 informatieschermen. Op deze schermen wordt je logo vertoond. Het logo komt ieder uur met grote regelmaat in beeld.

Goede branding zorgt voor een nog groter succes op de beurs

Reserveer vandaag nu nog je sponsor package in kom duidelijk in beeld op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs.

Display in de entreehal

In de hal waar iedereen binnenkomt (en weer weg gaat) plaatsen we displays van 5 meter breed x 2.50 meter hoog. Deze displays staan onder andere naast de toegangscontrole en de kaartverkoop. Je bedrijf komt gegarandeerd in the picture.

Banner op de gevel van het beursgebouw

Op de gevel van Expo Houten is ruimte voor 4 banners van 3,5 meter x 3,5 meter. De banners zijn duidelijk te zien vanaf de parkeerplaatsen. Bovendien passeren ruim 40.000 auto's per dag Expo Houten via de A27. Je bedrijf komt duidelijk in beeld bij een groot aantal mensen!

Reserveer nu je standruimte

Ontmoet meer dan 1000 bezoekers die op zoek zijn naar producten voor het kerstpakket in 2023.

Logo op de plattegrond

Wie staat waar? De plattegrond geeft daar antwoord op. Daarom verspreiden we deze overal waar we kunnen. In het beursmagazine, via onze website, via social media etc.

Advertentie in het Beursmagazine

Plaats een hele of halve pagina advertentie in het beursmagazine. Iedere beursbezoeker krijgt bij binnenkomst een beursmagazine mee. In het magazine staan artikelen, interviews met exposanten, de beursplattegrond en het programma.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs wordt georganiseerd door FairExpo bv

info@nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

IBAN: NL60 RABO 0300 8225 53
KvK: 620.893.90
BTW: NL854642626B01

Deel deze pagina