Beurs nieuws

Bomen als kerstgeschenk

3

Cadeaus ontvangen tijdens de kerstperiode is altijd geweldig, maar wat als bedrijven dit jaar een cadeau kunnen geven dat niet alleen verrassend is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld? Treebytree maakt het mogelijk voor bedrijven om bomen te schenken als relatiegeschenk. Daarmee ondersteunen ze vergroening in het hart van Afrika, een gebied waar het hard nodig is. 

Voor bedrijven is het belangrijk om werknemers, klanten en stakeholders een geweldige ervaring te bieden die bouwt aan een duurzame relatie. Bij treebytree hebben ze daarom een indrukwekkende digitale ervaring ontwikkeld die ontvangers meeneemt in het verhaal. Het schenken van bomen kan volledig worden aangepast aan de wensen van elk bedrijf.  

Een verzendmethode voor iedere gelegenheid 

Er zijn drie manieren om de bomen te verzenden: via e-mail, als afdrukbare kerstkaart of met behulp van een QR-code. Elke methode heeft zijn eigen unieke eigenschappen. 

E-mail 

De e-mailoptie stelt bedrijven in staat om snel en eenvoudig één tot duizenden mensen te bereiken. Met behulp van het treebytree-platform kunnen bedrijven binnen no-time een digitaal bericht ontwerpen en verzenden naar hun netwerk, helemaal in de kerstsfeer. 

Afdrukbare gift card 

Voor degenen die de voorkeur geven aan een tastbaar cadeau of kerstpakket, is er de afdrukbare gift card. Op het treebytree-platform zijn aanpasbare ontwerpen beschikbaar, die eenvoudig gedownload en afgedrukt kunnen worden op A5-formaat. Een persoonlijke en feestelijke kerstgroet met een groene twist! 

Eindeloze mogelijkheden met QR 

Treebytree biedt unieke QR-codes voor individuele ontvangers en generieke QR-codes voor grootschalige verspreiding. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun eigen kerstkaartjes ontwerpen met een QR-code, bomen schenken bij aankopen boven een bepaald bedrag of bezoekers van hun kerstevent een boom cadeau doen. 

Samen voor een groene Kerst Met treebytree wordt het geven van kerstrelatiegeschenken niet alleen leuker, maar ook groener! Meer informatie is te vinden op www.treebytree.earth. Treebytree denkt graag mee over hoe bedrijven samen de wereld groener kunnen maken tijdens de feestdagen. Neem contact op via info@treebytree.earth.

Deel dit bericht

Bestel je toegangsbewijs voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Tips om te lezen

Bomen als kerstgeschenk

30 mei 2023

Cadeaus ontvangen tijdens de kerstperiode is altijd geweldig, maar wat als bedrijven dit jaar een cadeau kunnen geven dat niet alleen verrassend is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld? Treebytree maakt het mogelijk voor bedrijven om bomen te schenken als relatiegeschenk. Daarmee ondersteunen ze vergroening in het hart van Afrika, een gebied waar het…

Lees verder

Duurzame kerstpakketten

13 april 2023

De populariteit van het duurzame kerstpakketten neemt snel toe op de Nederlandse markt. Steeds meer bedrijven en consumenten zijn zich bewust van de impact van hun consumptiegedrag op het milieu en de maatschappij. Ze kiezen daarom voor kerstpakketten die op een verantwoorde en duurzame manier zijn samengesteld. Er zijn verschillende redenen voor de toename van…

Lees verder

Informatie

Openingstijden 2024

Dinsdag 6 februari van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 7 februari van 10.00 - 16.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten