Over NKB

De Nederlandse kerstpakkettenbeurs is de gastvrije start van het kerstpakkettenjaar. Samenstellers en wederverkopers komen samen in Expo Houten. Hier worden zij – ook dit jaar – verrast met toonaangevende exposanten, met een breed assortiment en de meest innovatieve producten. De beursvloer is ruim opgezet en geeft exposanten een diversiteit aan mogelijkheden. De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs combineert succesvol zaken doen met een prettige ambiance.

Logo NKB website

Historie

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs startte in 1996. In 2018 vindt alweer de 23e editie plaats. Na jarenlange residentie in Apeldoorn, een korte stop in de Jaarbeurs, is de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs terug op het oude nest waar het allemaal begon; Expo Houten.

De afgelopen jaren is het kerstpakket en daarmee de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs veranderd. De beurs past zich feilloos aan, aan trends en wensen van de bezoeker en de exposant. Het aanbod van exposanten en hun producten is breed. In de beginjaren van de beurs presenteerden exposanten veel verpakkingsmateriaal en drank. Nu, jaren later, presenteren zij o.a. duurzame producten, gezonde producten en cadeaubonnen. Ook de bezoekers zijn door de jaren heen veranderd. De beurs beweegt met hun wensen mee. De traditionele samenstellers hebben gezelschap gekregen van gespecialiseerde aanbieders van bijvoorbeeld keuzecadeaus, verspakketten, luxe geschenkpakketten en eindejaarsgeschenken.

Het kerstpakket

Het onderzoek, uitgevoerd door onafhankelijk marktonderzoekbureau One Question, laat zien dat dit jaar meer bedrijven dan vorig jaar een kerstpakket aan hun medewerkers geven (61% tegen 53% in 2015) en/of een eindejaarsgeschenk aan relaties geven (43% tegen 37% in 2015). De gemiddelde waarde van een kerstpakket is zo’n 5% gestegen ten opzichte van vorig jaar: de gemiddelde waarde bedraagt dit jaar € 44.40. Opvallend is de sterke stijging van de gemiddelde waarde van een eindejaarsgeschenk voor relaties, die steeg van € 25,60 in 2015 naar € 35,75 in 2016. (Bron: PromZ)

5505_Golden-box-full-with-presents-HD-wallpaper

Locatie

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs vindt plaats in Expo Houten. De kracht van Expo Houten ligt bij het kleine en betrokken team van ervaren mensen, de onbegrensde mogelijkheden van de locatie, de gratis parkeerplaatsen en goede bereikbaarheid in het hart van Nederland (ook met openbaar vervoer). Expo Houten is recentelijk gemoderniseerd. Het hoge niveau van gastvrijheid gecombineerd met de betrokkenheid van medewerkers maken van Expo Houten dé perfecte locatie voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs. www.expohouten.nl

Horeca

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is de meest gastvrije start van het kerstpakkettenjaar. Gastvrijheid zit o.a. verankerd in onze gastheren en –vrouwen. De kennis van deze medewerkers, hun houding en hun gedrag zijn gericht op het laten genieten van de gasten. Onze medewerkers zijn hoffelijk en benaderbaar. Zij hebben oprechte interesse in hun gasten, ze zijn attent. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar bovenal zijn zij authentiek.

b_three-glasses-of-champagne2